Circa 3.500 de israelieni vin anual in Romania pentru a juca la cazinourile din Bucuresti, iar cheltuielile cu transportul si cazarea acestora depasesc doua milioane de dolari, potrivit agentilor de turism din Israel.

"In Israel cazinourile sunt interzise prin lege. Israelienii vin sa joace in Romania pentru ca este aproape, se fac doar doua ore si jumatate cu avionul", a declarat Adrian Marcus, directorul agentiei Adrian M. Travel & Tourism Services din Tel Aviv, prin intermediul careia vin anual pentru cazinouri in Romania circa 2.500 de israelieni.

Agentii de turism israelieni estimeaza ca anual vin in Romania pentru cazinouri aproximativ 3.500 de concetateni de-ai lor. Unii dintre ei sustin ca numarul este chiar mai mare, adica de circa 5.000 de persoane.

"Cei care vin nu sunt oameni in varsta si au, in medie, intre 30 si 50 de ani. Ei vin de joi pana duminica, doar in Bucuresti, si se cazeaza la hoteluri de cinci stele", a spus Marcus.

Citeste restul articolului pe wall-street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.