Romania este traversata de un val de aer polar. In weekend ne asteapta temperaturi scazute si ninsori slabe, pe alocuri.

Vremea va fi geroasa, in special dimineata si noaptea, mai ales in partea de est si sud a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -17 si -7 grade Celsius, mai ridicate in regiunile vestice si pe litoral.

Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si in cursul noptii, cu precadere in regiunile sud-vestice, unde poate sa ninga slab. Izolat, se va semnala ceata cu depunere de chiciura, relateaza mediafax.

- In Bucuresti vremea se mai raceste. Vantul va sufla slab, cerul va fi variabil, temperatura maxima va fi de -11, -10 grade iar cea minima de -18, -17 garde Celsius. Nu sunt prognozate percipitatii.

- La munte, temperaturile vor continua sa scada in general dimineata si noaptea, apropiindu-se de pragul de inghet. In Carpatii Orientali si vestul Carpatiilor Meridionali va ninge slab pe arii restranse, dar zapada nu se va depune. Vantul va sufla slab si moderat, iar izolat in vai si depresiuni se va semnala ceata asociata cu depunere de chiciura. La orele pranzului valorile temperaturilor nu vor mai trece de pragul de ger.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.