In urma numeroaselor solicitari trimise de directorii de scoli, Inspectoratul Scolar Judetean Dolj a luat decizia sa inchida maine toate scolile.

Scolile din Dolj vor fi inchise vineri din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Conducerea ISJ a dispus masura la solicitarea directorilor de la unitatile scolare.

Judetul Dolj nu are probleme la fel de grave privind inaltimea troienelor de zapada ca in judetele Vrancea sau Buzau, dar s-a luat aceasta decizie pentru ca nu poate fi asigurata caldura in salile de clasa, relateaza oradedolj.ro.

"Am luat aceasta decizie la solicitarea directorilor de scoli si dupa ce ne-am consultat cu cei de la ISU. O situatie deosebita avem in cazul gradinitelor. La acestea se va asigura permanenta pentru ca exista si parinti care nu au cu cine lasa copiii acasa”, a declarat Mihaela Motateanu, inspector scolar general al ISJ Dolj.

Citeste si Astazi s-au redeschis 3.715 de scoli


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.