Astazi au fost inchise 6.600 de unitati de invatamant din toata tara. Cum se prezinta situatia pana la sfarsitul saptamanii?

Astazi, in12 judete (Botosani, Braila, Buzau, Calarasi, Ialomita, Iasi, Ilfov, Olt, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Giurgiu) si in municipiul Bucuresti, cursurile scolilor au fost suspendate integral. La nivel national, in peste 6.600 de unitati de invatamant activitatea este suspendata in cursul zilei de astazi, 8 februarie, cu aproape 200 de unitati de invatamant mai putine decat marti, 7 februarie 2012.

De maine insa, in Bucuresti se vor deschide toate scolile si gradinitele, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marian Banu, citat de evz.ro.

In Buzau si Vrancea insa, scolile raman inchise pana la sfarsitul saptamanii. In Buzau, exista inca probleme foarte grave cu circulatia si cu furnizare de curent localitatilor. Nametii ajung si la cativa metri inaltime.

In Vrancea, cele mai multe artere nationale si judetene sunt inchise si miercuri din cauza zapezii. Drumarii au reusit totusi sa deschida un drum care face legatura intre Focsani si zona de munte, DN2M, pe care se poate circula de la Focsani spre Odobesti, Reghiu, Andreiasu si Butucoasa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.