Mai multi oameni au fost nevoiti sa petreaca zile intregi in trenuri ramase blocate printre nameti. Unii calatori au ajuns sa filmeze pauza prelungita, din plictiseala sau drept un avertisment.

400 de oameni sunt blocati de luni dimineata intr-un tren InterRegio Galati - Bucuresti. Acesta s-a blocat in troienele de circa 3,5 metri din apropiere de Faurei, relateaza hotnews.ro. Singurele vagoane care mai au incalzire sunt cele din fata, motiv pentru care acolo s-au adunat toti calatorii.

Dupa ce a ramas o zi blocat la C.A. Rosetti, marti seara trenul a fost deblocat si parea ca va pleca spre Galati, autoritatile au decis ca trenul sa revina in zona Faurei, acolo unde oamenii sa primeasca mancare si apa.

Intre pasagerii trenului sunt si noua jucatori ai echipei Otelul Galati si 60 de studenti la Facultatea de Fizica si Sport. Acestia din urma mergeau la Predeal pentru un examen la schi.

Un alt tren a plecat luni la ora 14 din Constanta cu destinatia Bucuresti si a facut 24 de ore pe drum. Acesta a ramas blocat in Lehliu pana la 2 dimineata. Singurul mod in care trenul a putut sa ajunga la destinatie a fost parcurgand 150 de kilometri in aproximativ 12 ore, potrivit realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.