Conform statisticilor furnizate de Ministrerul Administratiei si Internelor (MAI), alte 113 localitati sunt izolate din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Secretarul de stat Mihai Capra a declarat, astazi, ca 95 de localitati au probleme in alimentarea cu energie electrica, pentru remedierea acestor situatii intervenind 167 de echipe specializate

„Aceste echipe au solicitat ajutorul Prefecturilor pentru a fi indrumate catre locul avariilor si ajutate de lucratorii M.A.I.”, a precizat secretarul de stat Mihai Capra, citat evz.ro.

De asemenea, oficialul M.A.I. a precizat faptul ca, la nivel national, sunt blocate 47 de drumuri nationale, Autostrada A2 si 121 drumuri judetene, iar 113 de localitati sunt izolate din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Cea mai grava situatie se afla in Vrancea, unde troienile de zapada ajung si la trei metri inaltime.

O situatie similara se intalneste si in judetul Tulcea unde aproape 400 de oameni din localitatea Nalbant (Tulcea) au ramas izolati din cauza zapezii inalte de trei metri care a blocat drumul de acces, relateaza realitatea.net.

Citeste si Cod portocaliu de ninsori si viscol in zonele din S si S-E tarii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.