Cursurile sunt suspendate, luni, in 2.667 de unitati de invatamant. In judetele Vrancea, Olt si Ialomita sunt inchise toate scolile.

In judetele Iasi, Botosani si Galati, in schimb, sunt inchise toate scolile din mediul rural, a anuntat Ministerul Educatiei. In judetul Buzau sunt inchise luni toate unitatile de invatamant in afara gradinitelor si scolilor generale din municipiul Buzau.

In judetul Calarasi vor functiona scolile din municipiul Calarasi si din Lehliu Gara, Oltenita, Fundulea si Budesti, relateaza MEDIAFAX.

De asemenea, 12 inspectorate scolare judetene au raportat suspendarea cursurilor in mai putin de zece unitati de invatamant, in timp ce alte 14 judete inregistreaza mai mult de zece unitati inchise.

Ministerul Educatiei a precizat ca, potrivit raportarilor inspectoratelor scolare, se preconizeaza ca luni sa functioneze toate scolile din 16 judete.

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca incepand cu duminica, ora 18:00, va intra in vigoare o avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol, pentru sudul si sud-estul Romaniei, valabila pana pe 8 februarie, ora 10:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.