Afla care este pozitia victimei santajului pentru care Sorin Ovidiu Vintu ar putea fi trimis la inchisoare pentru sase luni.

Sebastian Ghita este actualul patron al televiziunii de stiri Romania TV si fost manager al Realitatea TV. In urma dosarului intocmit dupa santajarea lui Ghita de catre Sorin Ovidiu Vintu, acesta din urma a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu executare.

Intrebat daca este multumit de decizia luata de Judecatoria sectorului 1, Sebastian Ghita a spus ca "pedepsele sunt cele prevazute de lege".

"Cred ca astfel de fapte si actiuni nu-si au locul in mediul de afaceri din Romania si sunt convins ca domnul Vintu se va abtine de la a mai participa la alte actiuni cu iz penal", a mai spus Sebastian Ghita, citat de MEDIAFAX.

"Nu este un proces al meu contra domnului Vintu, acuzatorul este Parchetul", a tinut sa sublinieze Sebastian Ghita.

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu executare, iar Ion Ilie Cezar la cinci luni, in dosarul in care au fost judecati pentru santajarea lui Sebastian Ghita, potrivit unei decizii a Judecatoriei sectorului 1. Vintu a declarat ca a atacat cu recurs decizia si ca va aduce argumente suplimentare care sa-i demonstreze nevinovatia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.