Procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, i-a delegat pe procurorul Daniel Ticau drept sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), iar pe Ioana Bogdana Albani ca adjunct al acestuia.

Potrivit Ministerului Public, delegarea acestora s-a facut, prin ordin al procurorului general al Romaniei, Ilie Botos, pentru perioada 7 noiembrie - 31 decembrie. Procurorul Daniel Ticau este fost procuror in cadrul DIICOT - Serviciul Teritorial Iasi, iar Ioana Bogdana Albani a fost sef serviciu combatere a criminalitatii informatice din cadrul DIICOT.
Dupa revocarea din functie a procurorului sef DIICOT, Gheorghe Muscalu, si a adjunctei acestuia, Gratiana Isac, Monica Macovei a solicitat tuturor procurorilor care doresc sa candideze pentru aceste posturi sa-si depuna CV-urile si "aplicatiile" la Ministerul Justitiei.
Nemultumita de "pretendenti" si, probabil, de prestatia procurorului Doru Ioan Cristescu in calitate de adjunct al DIICOT, ministrul Justitiei a prelungit termenul de inscriere.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.