DN 24D Barlad Galati a fost blocat in decursul diminetii de vineri, ceea ce inseamna ca patru drumuri nationale sunt inchise din cauza vremii.

Vineri intra in vigoare avertizarea de cod galben de ninsori si viscol, care va fi valabila pe tot parcursul weekendului, pana duminica seara.

[UPDATE 16:25] Infotrafic raporteaza

Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile (zapada, viscol, vizibilitate extrem de redusa) a fost inchisa Autostrada Bucuresti – Constanta pe tronsonul Bucuresti – Lehliu. Intre Lehliu si Drajna se permite doar accesul autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone.

Potrivit informatiilor primite de la Sectia de Politie “Autostrazi”, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, incepand cu ora 16.20 s-a luat masura inchiderii circulatiei pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, potrivit Comandamentului Central de Iarna, la aceasta ora (16:25) circulatia este intrerupta, din cauza zapezii si a viscolului, pe urmatoarele drumuri nationale:

- DN22 Ramnicu Sarat – Braila;
- DN2C Costesti – Slobozia;
- DN2B Buzau – Braila;
- DN2 limita judetului Ilfov – Urziceni;
- DN2A Urziceni – Malu;
-DN2 Bucuresti- Buzau;
- DN1D Albesti Paleologu – Urziceni;
- DN2E85 Urziceni – Buzau – Ramnicu Sarat;
- DN 23A Focsani – Gologanu;
- DN 24D Barlad – Galati;
- DN2N Bogza – Jitia;
- DN2R Jitia – Vintileasca;
- DN67 C Novaci – Ranca;
- DN65A Rosiori de Vede – Turnu Magurele;
- DN23B Maicanesti – Ciorasti;
- DN2 Bucuresti – Urziceni;
- DN5B Giurgiu- Ghimpati;
- DN5 Bucuresti – Giurgiu.

Pe Autostrada A3 Turda - Gilau traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna.

[UPDATE 13:30] Informare de la CNADNR

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta utilizatorii retelei de drumuri nationale din Romania ca la ora 13.30 urmatoarele drumuri sunt inchise:

Citeste si:
O constanțeancă, reținută de polițiști după ce și-a incendiat...
O constanțeancă, reținută de...

1. A2 Bucuresti - Lehliu
2. DN 2 Urziceni – Buzau
3. DN 2R Jitia – Vintileasca (judetul Vrancea)
4. DN 24D Barlad – Galati
5. DN 23B Maicanesti – Ciorasti
6. DN 22 Ramnicu Sarat – Braila
7. DN 2C Costesti – Slobozia
8. DN 1D Albesti Paleologu – Urziceni
9. DN 23A Focsani – Gologanu
10. DN 2N Bogza – Dumbraveni – Jitia
11. DN 67C Novaci - Ranca

[UPDATE 12:25] Circulatie inchisa pe A2

Politia Romana informeaza ca incepand cu ora 12:25, din cauza conditiilor meteo nefavorabile (zapada, viscol, vizibilitate extrem de redusa) a fost inchisa Autostrada Soarelui pe tronsonul Bucuresti – Lehliu. Compania Nationala de Drumuri (CNADNR) a mai luat decizia de a inchide DN1D Albesti Paleologu-Urziceni.

12 oameni au ramas blocati pe DN2, relateaza Realitatea TV. Oamenii nu au probleme medicale dar asteapta interventia autoritatilor pentru a le scoate masinile din zapada.

Citeste si:
Cu ce te poți deplasa eficient într-un oraș aglomerat: Top 5...
Cu ce te poți deplasa...

[UPDATE 11:45] DN 2 a fost inchis

Realitatea TV relateaza ca DN2, care leaga Buzau de Urziceni a fost inchis de autoritati. De asemenea, DN 2R Jitia - Vintileasca (judetul Vrancea) este inchis pentru circulatie. In momentul de fata exista sase drumuri nationale blocate pentru soferi.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, potrivit Comandamentului Central de Iarna, la ora 11:00 circulatia este intrerupta, din cauza zapezii si viscolului, pe urmatoarele drumuri nationale:

- DN22 Ramnicu Sarat – Braila;
- DN2C Costesti – Slobozia;
- DN 24D Barlad – Galati
- DN23B Maicanesti – Ciorasti, in judetul Vrancea.

Pe autostrazile A, A2 si A3 se circula in conditii de iarna. Pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti, se circula doar pe banda a doua, a sensului de mers catre capitala, la kilometrul 96, pentru a se permite manevrele de ridicare a unui autotren derapat in afara partii carosabile.

Citeste si:
Spitalele impun restricţii după creșterea rapidă a cazurilor de...
Spitalele impun restricţii...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.