Cadrele didactice sunt nevoite sa organizeze un recensamant care vizeaza toti copiii cu varsta de mers la scoala.

Recenzarea a inceput pe 25 ianuarie si va dura pana pe 18 februarie. In acest interval, profesorii sunt obligati ca, dupa orele de curs, sa mearga din casa in casa pentru a inregistra copiii. Fiecare cadru didactic primeste un numar de case/apartamente, relateaza evz.ro.

Marian Banu, purtator de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, spune ca, in Capitala, toti profesorii vor merge pe teren dupa ora 16.00, fara sa fie platiti pentru aceste ore suplimentare.

Multi profesori nu sunt de acord ca recenzarea face parte din responsabilitatile lor si chiar daca acesta ar fi cazul, este "inuman" sa fie pusi pe drumuri in mijlocul unui val de frig.

Anul acesta, toti copiii cu varsta de 6 ani vor fi incadrati in clasa I sau in clasa pregatitoare. Inscrierile in clasa pregatitoare pentru Capitala incep pe 5 martie, iar in restul tarii tot in luna martie.

Citeste si
Parinti, pregatiti-va pentru "clasa pregatitoare"!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.