Joi, valorile termice vor creste usor, desi ne vom afla inca sub avertizarea de cod portocaliu de ger. In weekend se intorc ninsorile.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre -14 si -4 grade C, iar cele minime intre -20 si -10 grade C, usor mai coborate in depresiuni si in nordul Moldovei, dar si mai ridicate pe litoral, relateaza cotidianul.ro.

Ninsorile vor fi restranse, iar vantul va sufla slab si moderat. Cerul va fi mai mult noros in majoritatea regiunilor.

Vineri, temperaturile vor continua sa creasca, astfel incat vom ajunge la temperaturi maxime cuprinse intre -12 si -6 grade C. Minimele vor varia intre -18 si -8 grade C, mai ridicate atat ziua, cat si noaptea in Dobrogea.

Sambata, vremea va fi inchisa si va ninge temporar in toata tara. Vantul va sufla mai tare in sud-est si la munte, fiind posibil sa asistam la revenirea viscolului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -14 si -4 grade C, iar cele minime se vor incadra in general intre -16...-6 grade C, mai ridicate in Dobrogea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.