241 de oameni au fost transportati la centrele sociale in ultimele 24 de ore si patru persoane si-au pierdut vietile, din cauza hipotermiei severe.
Numarul persoanelor fara adapost transportate de catre serviciile dea mbulanta si echipajele SMURD la unitatile sanitare si in centrele sociale este in usoara crestere fata de ziua precedenta. In ultimele 24 de ore, 241 de oameni au ajuns in respectivele unitati, iar patru au decedat.

Numarul deceselor cauzate de hipotermie severa a crescut fata de ziua precedenta, fiind inregistrate patru astfel de cazuri in judetele Tulcea, Botosani, Neamt, Olt, informeaza Ministerul Sanatatii.

De la avertizarea "cod galben de ger" emisa de meteorologi sambata, si pana in prezent, la nivel national s-au inregistrat sase decese din cauza hitopermiei severe.

Luni dimineata, avertizarea de cod galben pentru 35 de judete si Capitala a fost avansata la nivelul de cod portocaliu. In perioada 30 ianuarie - 3 februarie 2012 se vor inregistra temperaturi minime intre -17 si -27 de grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.