Un accident rutier grav s-a produs in apropiere de localitatea vasluiana Badeana, dupa ce o masina s-a rasturnat in afara soselei.

Cinci persoane au murit la locul accidentului si o femeie a ajuns in stare grava la spital, unde a murit din cauza ranilor suferite. Accidentul a avut loc pe drumul european E 581, intre localitatile Badeana si Tutova, pe un sector de drum drept, fara ca acesta sa fie acoperit cu polei.

De aceea, politistii sustin ca soferul ar fi adormit la volan, iar masina a lovit un ciot de copac de pe marginea drumului, iar apoi s-a rasturnat, relateaza MEDIAFAX.

"Trei dintre victime, printre care si femeia care a supravietuit, au fost gasite pe camp, in apropierea masinii rasturnate. Urmeaza identificarea tuturor persoanelor, acestea fiind, cel mai probabil, din judetul Vaslui, cu varste cuprinse intre 30 si 40 de ani”, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, Mihaela Straub.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.