Luni vremea va fi deosebit de rece, geroasa in special dimineata si noaptea in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -14 si -4 grade, iar cele minime, in general, intre -25 si -15 grade.

In partea de vest a teritoriului se vor inregistra in continuare valori usor mai ridicate, atat ziua, cat si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile extracarpatice unde doar pe arii restranse vor fi ninsori slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea, Baragan, sudul Moldovei.

Izolat se va semnala ceata asociata cu depunere de chiciura.

In Bucuresti vremea va fi geroasa, mai ales dimineata si noaptea. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -9 grade, iar cea minima va fi de -19...-17 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat.

Marti vremea va fi in continuare deosebit de rece, geroasa in cea mai mare parte a tarii, in special dimineata si noaptea, cu maxime termice, in general, intre -14 si -4 grade si minime intre -27 si -17 grade, mai ridicate in Banat, Crisana si pe litoral.

Cerul va fi variabil, cu unele innorari in estul si sudul tarii, unde izolat va fulgui. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea, Baragan si sudul Moldovei. Cu precadere dimineata si noaptea pe arii restranse va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.