Interdictia care s-a aplicat comercializarii de alcool in sectorul 1, zona Piata Universitatii, s-a prelungit pana pe 31 ianuarie.

Daca protestele nu dau semne ca se vor opri prea curand, atunci primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a hotarat sa prelungeasca restrictiile asupra consumului de alcool.

Saptamana trecuta s-a decis
interzicerea comercializarii de bauturi alcoolice pe o raza de un kilometru in jurul Pietei Universitatii. Jandarmeria a solicitat acest lucru Primariei Sectorului 1, pentru a limita riscul de violenta in cazul protestelor.

Astfel, toti agentii economici de pe bulevardele I.C Bratianu si Magheru, care leaga Piata Unirii de Piata Romana, si-au pierdut temporar dreptul de a vinde alcool intre ora 17 si miezul noptii.

Decizia trebuia sa fie valabila doar pana pe 23 ianuarie. In schimb, prevederile sale au fost extinse pana pe 31 ianuarie.

Restrictiile se aplica pana la granita sectorului 1 cu celelalte sectoare: Teatrul National, pe partea stanga a Bulevardului Nicolae Balcescu, pe sensul de mers inspre Piata Unirii, si Facultatea de Chimie a Universitatii Bucuresti, pe partea dreapta, relateeaza realitatea.net.

Agentii economici care incalca aceste prevederi risca amenzi contraventionale cuprinse intre 500 si 5.000 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.