Protestatarii se aduna pentru a 11-a zi la rand in Piata Universitatii. Evenimentele de pe parcursul zilei din Parlament nu inspira incredere pentru ei.

[UPDATE 19:10] Lupte intre protestatari

Un incident a avut loc intre participantii la protest care au pozitii politice diferite. Sustinatorii USL au imbrancit si au alungat un grup de tineri care scandau injurii la adresa politicienilor Crin Antonescu si Victor Ponta.

"Credem ca acei oameni au fost trimisi de PDL sa spuna lucruri urate despre Ponta si Antonescu", a explicat unul dintre protestatarii care i-a alungat pe tineri.

La ora 17:30 se aflau aproximativ 250 de protestari in Piata Universitatii, relateaza evz.ro. Potrivit Realitatea TV, numarul ar fi crescut la 400. Primii manifestanti au venit in Piata de la ora 9:00 dimineata. Jandarmii au inceput sa legitimeze persoane langa gurile de metrou.

"Demiterea lui Baconschi e de fatada si nu rezolva nimic. Noi nu plecam pina cind nu-si dau toti demisia si se fac alegeri anticipate", a spus Ion Predescu, unul dintre protestatarii de luni, pentru hotnews.ro.

Citeste si Ce proteste s-au autorizat in Capitala pentru saptamana viitoare?

Baconschi, revocat de la Ministerul de Externe. Cine il va inlocui?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.