Amatorii de schi care se indreapta cu masina spre Poiana vor fi nevoiti sa se intoarca din drum. Afla care este motivul.

Politistii brasoveni au luat masura restrictionarii traficului dinspre Brasov catre Poiana Brasov, pe DN 1E, deoarece parcarile din statiune sunt pline.

Accesul catre Poiana Brasov este permis pe masura ce alte autovehicule parasesc statiunea.

La orele amiezii se circula ingreunat din cauza numarului mare de autovehicule pe DN1, pe tronsonul Predeal – Busteni – Sinaia, pe sensul de mers catre Bucuresti.

Foarte multi turisti se plimba cu autoturismele intre statiuni, altii pornesc spre casa, iar trecerile pentru pietoni sunt intens folosite, mai ales la Busteni. La Predeal, cel mai greu se circula in intersectia cu drumul catre zona Clabucet.

Incepand cu ora 14.50, a fost luata masura devierii traficului rutier de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele – Cheia – Ploiesti. Pentru a se evita eventualele ambuteiaje de pe DN1A, la intervale de 30 de minute, se va circula alternativ si pe DN1.

Conducatorilor auto care pornesc din zona Bran-Moieciu, Politia Rutiera le recomanda sa circule pe DN73 Brasov – Pitesti, apoi pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti, intrucat in Predeal, la intersectia DN73A (Rasnov – Predeal) cu DN1 traficul se desfasoara cu dificultate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.