Conform situatiei prezentate de Ministerul Administratiei si Internelor, in a noua zi de proteste s-au inregistrat 2.000 de participanti in 16 localitati

Jumatate din acestia provin din Craiova. Aproximativ o mie de persoane s-au adunat, sambata, in jurul orei 15.00, pe esplanada Clubului Electroputere din municipiul Craiova, apoi au plecat intr-un mars.

Marsul, pe parcursul caruia circulatia rutiera a fost blocata, s-a incheiat in Piata Prefecturii, unde manifestantii au fost asteptati de alte cateva zeci de persoane, relateaza mediafax.ro.

Urmeaza municipiul Sibiu unde 800 de oameni au iesit in strada cu o cerinta foarte specifica: demisia ministrului Economiei Ion Ariton (presedintele filialei PDL sibiene). De asemenea, sediul PDL din Focsani a trebuit sa faca fata unui miting de 300 de oameni care scandau lozinci anti-PDL.

Proteste de 200 de participanti s-au organizat la Cluj-Napoca si la Targu-Mures. In cazul din urma, a fost un protest neautorizat, insa a decurs fara incidente. In Hunedoara a fost un singur incident relatat: un barbat care agita un topor in public a fost retinut. 150 de oameni s-au adunat sambata la Bistrita si 100 in Constanta. In Bucuresti, protestul nu a ajuns sa treaca de 400 de participanti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.