Au aparut plangerile oficiale impotriva comportamentului violent al jandarmilor.

Pe rolul Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti precum si pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 5 Bucuresti s-au inregistrat cate doua plangeri penale impotriva jandarmilor care au asigurat ordinea si linistea publica in timpul desfasurarii manifestarilor de strada.

Plangerile au fost facute pentru violentele din perioada 15-19 ianuarie, potrivit realitatea.net. Din aceasta perioada, serile de 15 ianuarie si 19 ianuarie au inregistrat cele mai violente altercatii intre jandarmi si protestari.

Duminica, 15 ianuarie, au avut loc manifestarile violente dintre Piata Universitatii si PIata Unirii, cand un grup de ultrasi s-a imprastiat in directia Unirii unde au pornit mai multe incendii.

Joi, 19 ianuarie, cu ocazia mitingului de cateva mii de oameni de la Universitatii, Jandarmii au intervenit in forta cand un grup de tineri violenti a incercat sa-i incercuiasca cu garduri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.