Impreuna cu ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, premierul Emil Boc a inspectat, sambata, tronsonul de autostrada Bucuresti-Ploiesti.

Premierul Boc si-a explicat prezenta pe santierul autostrazii Bucuresti-Brasov, tronsonul spre Ploiesti, pe fondul protestelor din ultimele zile si in contextul avertizarilor meteo de ninsoare, aratand ca infrastructura "nu are vacanta" si ca pe ploaie sau zapada se poate lucra la santuri sau rigole.

"Infrastructura nu are vacanta. Doamna ministru (al Transporturilor-n.r.) a modificat actele legale care sa permita constructorilor sa lucreze atunci cand vremea permite. La lucrari, nu inseamna ca se asfalteaza pe ploaie sau pe zapada, dar inseamna ca se poate lucra la santuri, la rigole sau la alte lucrari de infrastructura aferente, astfel incat lucrarile sa fie finalizate", a spus Boc, citat de MEDIAFAX.

Intrebat ce parere are despre despre desfasurarea activitatilor sale in paralel cu protestele din strada, premierul a declarat ca pentru romani ar trebui sa fie mai importanta "stabilitatea economica", pentru ca pe baza ei se platesc pensiile si salariile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.