Primaria Bucurestiului a aprobat organizarea unui miting de amploare organizat de Opozitie, numarul estimat al participantilor fiind de 10.000 de persoane.

Mitingul va avea un circuit prestabilit de la Arcul de Triumf pana in Piata Victoriei si va incepe la ora 16:00. Din aceasta cauza traficul rutier va fi restrictionat pe acest traseu.

"Am facut solicitare pentru miting si mars pe distanta Arcul de Triumf - Piata Universitatii, in mod distinct, cu toate masurile ca sa nu acoperim sau confundam manifestatia spontana din Piata Universitatii si propria noastra manifestatie. Am inaintat actele, inteleg de la Sorin Oprescu ca azi de dimineata era comisia care, conform legii, impreuna cu primar general, se pronunta. Speram sa fie acordata o autorizatie care e una banala", a spus Antonescu, potrivit mediafax.ro.

Totusi, Primaria Capitalei nu le-a permis ca manifestanti sa treaca pe la Cotroceni sau Piata Universitatii, traseul stabilit fiind de la Arcul de Triumf la Piata Victoriei.

De asemene, sindicatele BNS si Cartel Alfa au anuntat ca vor participa la acest miting, potrivit Realitatea TV.

Totodata, Asociatia Suporterilor Romani a transmis un comunicat prin care anunta ca membrii galeriilor de fotbal vor sa participe in continuare la proteste, “de aceasta data in mod organizat”, potrivit jurnalul.ro.

Acestia se vor alatura, incepand cu ora 18:00, protestelor din Piata Universitatii, in zona fantanilor de la Facultatea de Arhitectura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.