Vacantele in Romania se bucura de mare succes la targurile internationale de turism din Viena (Austria) si Stuttgart (Germania).

Mai multe destinatii turistice romanesti au fost incluse in ofertele tour-operatorilor straini prezenti la Targul International de Turism „Ferien Messe“ de la Viena (desfasurat in perioada 12 - 15 ianuarie a.c.) si la Targul International de Turism „Caravan, Motor, Tourismus“ („CMT“) de la Stuttgart (care se desfasoara in perioada 14 - 22 ianuarie a.c.).

La targul din Viena, o oferta pentru un sejur romanesc cu destinatia Bucuresti – Sinaia – Bran, pe care a oferit-o la targ agentia austriaca Ruefa Reisen a fost epuizata, toate locurile disponibile fiind vandute.

La Targul International de Turism „CMT“ de la Stuttgart, Romania este prezenta in ofertele mai multor tour-operatori de pe piata germana, printre care Messerschmidt Reisen, Neckermann, ITS si Gebeco/Dr Tigges. Acestia ofera produse turistice care fac parte din Strategia brandului turistic national al Romaniei (circuite, city-breaks, turism balnear, turism montan), precum si oferte pe litoralul romanesc.

De mare succes in randul turistilor austrieci si germani se bucura si standurile Romaniei, organizate in cadrul ambelor manifestari de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) si care prezinta oferte ale tour-operatorilor din tara. Standurile romane pentru ambele targuri sunt amenajate de peste 20 expozanti, hotelieri, agentii si asociatii de turism, autoritati publice locale si operatori economici din domenii conexe turismului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.