Principalele sindicate nu vor participa la sedinta Consiliului National Tripartit de Dialog Social (CNTDS), desi Emil Boc a facut un apel pentru "dialog".

Sedinta fusese convocata astazi de la ora 14:00 si Emil Boc urma sa participe. Principalele confederatii sindicale i-au transmis premierului printr-o scrisoare deschisa, ca nu vor participa la sedinta din moment ce nu exista o ordine de zi, relateaza realitatea.net

"Ținand cont de convocarea CNTDS, pentru care nu s-a stabilit o ordine de zi, si de multitudinea de subiecte solicitate de miscarea sindicala si nerezolvate (...) Confederatiile sindicale reprezentative nu participa la reuniunea de astazi a CNTDS.", se arata in scrisoarea deschisa.

Scrisoarea este semnata de președinții celor cinci confederații sindicale, respectiv Bogdan Hossu (Cartel Alfa), Ion Samoila (CNSLR Fratia), Dumitru Costin (BNS), Ion Popescu (CNS Meridian) si Iacob Baciu (CSDR).

Refuzul sindicatelor nu i-au alterat in vreun fel programul lui Boc, care participa oricum astazi la sedinta CNTDS.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.