In cursul lunii decembrie 2011, in dosare de coruptie instrumentate de DNA, au ramas definitive un numar total de 22 de hotarari judecatoresti prin care au fost condamnati 53 de inculpati

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a acuzat printre altii un director economic si un sef serviciu financiar din cadrul unei agentii nationale, un presedinte de organizatie neguvernamentala, un consilier juridic si un director executiv din cadrul Primariei Bucuresti, doi comisari de garda financiara, un agent de politie de frontiera, un economist in cadrul unei directii de sanatate publica.

Lor li se alatura alte zeci de consilieri, functionari, avocati si administratori. Pedepsele aplicate sunt cuprinse intre 11 ani inchisoare in regim de detentie si 2 luni inchisoare cu suspendare sub supraveghere.

Detalii se regasesc pe pagina de internet, la adresa www.pna.ro, sectiunea „Comunicate – hotarari definitive de condamnare”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.