Centrul orasului la orele diminetii forfotea de persoane de la serviciile de salubritate; politia constata jafuri si spargeri, reprezentanti ai firmelor de paza preluau ordine de la sefi de institutii. O femeie aproape plange vazandu-si ghereta ciuruita si reviste furate.

La o prima vedere, totul pare in regula. Oamenii se duc la serviciu, masinile claxoneaza intre Unirea si Universitate, priviri somnoroase “de luni” atintite in fata. Daca te uiti insa in jur, te surprinde numarul mare de lucratori de la salubritate. Organizati pe echipe, matura, strang bolovani si bombane: “N-am mai vazut de mult asa ceva. Huligani!”, spune o femeie, inainte sa-l cheme pe un anume “Marian” sa vina sa-i dea o mana de ajutor pe parcela ei.

La Unirea, daunele se vad poate cel mai bine. Foarte putine gherete au scapat nedevastate, scrie Wall-Street.ro. O florarie are proptit pe dinauntru un scaun iar prin geamul spart tremura in curent un buchet de garoafe nevandute. Langa ea, o alta ghereta are geamul spart dar inauntru deja se afla vanzatorul. “Ce sa fac, am raportat la politie, mi-au zis sa vorbesc cu patronul care sa depuna plangere”.

Langa magazinul Unirea, o femeie aproape plange si povesteste unui politist ce s-a intamplat. “Nu au avut timp sa fure mult, uite, au luat niste reviste de aici. Nici nu stiu cum, ca era inchis fierul asta!”, zice ea, demonstrand. (vezi VIDEO) Politistul intreaba cui apartine ghereta si, similar, spune sa depuna plangere.

Descopera mai multe imagini si video pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.