Copilul a fost lasat singur intr-o locuinta si a baut doua cani de vin pentru a se incalzi.

Un copil in varsta de doi ani din localitatea vasluiana Mircesti a ajuns la spital in coma alcoolica si cu hipotermie, dupa ce a fost lasat singur de parinti intr-o casa neincalzita si cu doua cani de vin pe masa pe care baietelul le-a baut , relateaza MEDIAFAX.

Parintii l-au lasat singur in casa marti timp de trei ore, iar cand s-au intors, au gasit copilul inconstient si cu temperatura corpului scazuta.

"Cand am ajuns la locul solicitarii, copilul se afla in coma alcoolica si cu hipotermie, temperatura corpului fiind de 34 de grade Celsius. Este clar ca baietelul a fost neglijat de parinti, in conditiile in care a fost lasat singur intr-o casa neincalzita si cu doua cani cu vin pe masa. Important este ca am reusit sa-l salvam pe copil, pana la spital acesta fiind stabilizat", a declarat, miercuri, medicul de garda din cadrul SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Stabilizat de catre medicul de pe ambulanta, copilul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui unde va mai ramane o perioada sub tratament si supraveghere medicala pentru a fi evitate orice riscuri ce pot aparea in astfel de cazuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.