ANM a emis o avertizare de viscol valabila pentru prima jumatate a zilei de samabta in judetele Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.

In zona montana a judetelor zona de munte Buzau, Prahova, Dambovita si Arges, Administratia Nationala de Meteorologie avertizeaza ca se vor manifesta ninsori viscolite, cu rafale de vant de 70 - 80 de kilometri pe ora. Avertizarea respectiva este valabila pana la ora 15:30.

Ca urmare a acestor conditii, traficul rutier in zona montana a judetului Prahova - pe DN 1, Valea Prahovei, pe DN 1A Maneciu-Cheia si pe DN 71 Sinaia-Targoviste - se desfasoara, sambata, in conditii de iarna, in unele zone zapada asternandu-se pe carosabil.

Stratul de zapada masoara maxim cativa centimetri, insa vantul care bate cu 50 - 60 km/h viscoleste zapada. 15 utilaje au fost trimise la fata locului pentru a raspandi 50 de tone de material antiderapant, relateaza evz.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.