Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) informeaza ca, de vineri seara pana sambata seara, va ninge viscolit la munte.

Meteorologii au avertizat ca sambata, pana la 15.30, in Buzau, Prahova, Dambovita si Arges vor fi ninsori viscolite cu rafale ale vantului de 70-80 km/h, iar in Bucuresti, Calarasi, Ialomita, Braila, Giurgiu, Teleorman si Ilfov vor fi intensificari ale vantului cu rafale ce vor depasi local 50 km/h, potrivit Mediafax.ro.

Ninsori viscolite vor fi trecator si in Moldova, indeosebi pe parcursul zilei de sambata. In regiunile sudice si sud-estice vor fi mai ales ploi, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 25...30 litri pe metru patrat.

Duminica, cerul va fi mai mult noros, potrivit realitatea.net. Cel mai probabil va ninge in regiunile de dincolo de Carpati si in extremitatea sudica. Regimul termic va avea minime negative in toata tara si maxime intre minus 4 grade in depresiunile transilvane si 5..6 grade in sudul tarii.

La Bucuresti, duminica nu vor cadea precipitatii si sunt sanse sa apara si soarele. 5 grade maxima in timpul zilei cu o dimineata rece de zero grade in oras, minus 2 grade in zona preoraseneasca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.