Toata tara va fi cuprinsa de ploi si precipitatii mixte, incepand de joi seara, cand vor porni din vest pentru ca maine sa treaca si in estul si sudul tarii.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 1...2 grade in estul Transilvaniei pana la 12...13 grade pe litoral. Temperaturile minime se vor situa intre -4 si 6 grade, conform mediafax.ro.

In zonele montane precipitatiile vor cadea sub forma de ninsore, iar izolat in sud-estul tarii cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp. Vantul se va intensifica seara si noaptea in majoritatea regiunilor, in zonele montane va viscoli zapada. Soferii sa se astepte la aparitia poleiului.

Bucurestenii vor avea la inceput o zi innorata, iar pe parcursul zilei va ploua. Temperaturile vor oscila intre 3 si 4 grade in timpul zilei. La finalul saptamanii putem sa ne asteptam la temperaturi normale pentru aceasta perioada a anului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.