O altercatie intre taximetristi a rezultat in ranirea unei persoane si retinerea de catre politie a doi dintre participantii la violente.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Florin Hulea, a declarat pentru MEDIAFAX ca miercuri seara, in jurul orei 21, Politia Transporturi a Aeroportului Otopeni a solicitat interventia jandarmilor in cazul unei altercatii intre doua grupuri de taximetristi (unii dintre acestii nefiind acreditati sa practice taximetria in locatie).

In timpul incidentului au fost distruse doua autoturisme care apartineau unora dintre persoanele implicate si au fost trase cinci focuri de arma de catre una dintre persoanele implicate in incident, cu un pistol cu bile de cauciuc. O persoana a avut nevoie de ingrijiri medicale la fata locului.

Anchetatorii au stabilit ca arma era detinuta legal.

In urma evenimentelor, doua persoane implicate au fost retinute de politistii de la Politia Transporturi Aeriene a aeroportului, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea, Aurelia Constantinescu. Cei doi vor fi prezentati vineri dimineata procurorilor Parchetului Judecatoriei Buftea.

"Intre timp, poate sunt identificate si alte persoane", a adaugat Amelia Constantinescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.