Centrul Infotrafic din Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) avertizeaza soferii ca vizibilitatea pe mai multe artere nationale si europene este redusa.

Vizibilitatea este redusa din pricina cetii pe Autostrada A2 Bucuresti - Cernavoda si pe mai multe drumuri nationale si europene din judetele: Vaslui, Iasi, Suceava, Botosani, Mehedinti, Hunedoara, Brasov, Covasna, Cluj, Bistrita-Nasaud si Maramures.

In acelasi timp, meteorologii au emis, miercuri dimineata, avertizari de ceata pentru judetele Cluj, Brasov, Covasna, Sibiu si Mures, vizibilitatea in aceste zone fiind de sub 50 de metri. Avertizarea emisa pentru judetul Cluj este valabila pana la ora 11.15.

In judetele Brasov, Covasna, Sibiu si Mures, ceata se va semnala pana la ora 12.00. In aceste zone, ceata poate duce la scaderea vizibilitatii sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite, conducatorii auto sunt sfatuiti sa pastreze in mers o distanta corespunzatoare fata de autovehiculele dinainte, sa foloseasca luminile de intalnire ziua pe toate categoriile de drumuri si sa nu se hazardeze in efectuarea unor depasiri riscante.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.