Operatiunea de demolare a Hotelului Histria din statiunea Mamaia, inceputa in urma cu o saptamana, a fost reluata, dupa ce fusese oprita dupa Craciun, si va continua pana cand intreaga constructie ridicata ilegal de patronul hotelului va fi demolata.

Reprezentantii Inspectoratului Judetean in Constructii Constanta spun ca au fost demolate anexele construite in jurul imobilului, urmand ca de acum inainte sa fie demolate etajele 4 si 5, ridicate tot fara autorizatie.

"Suntem cam la 50 la suta din actiune. De acum lucrarile vor fi putin ingreunate de existenta mobilei de la etajele care trebuiesc a fi demolate, dar nu ne vom opri pana cand nu terminam treaba. Legea trebuie respectata”, a declarat directorul Inspectoratului Judetean in Constructii Constanta, Petrisor Cruceanu, potrivit MEDIAFAX.

Demolarea extinderilor ilegale ale Hotelului Histria din Mamaia a inceput in 27 decembrie deoarece proprietarul unitatii a executat fara autorizatie de construire etajarea si mansardarea hotelului, a realizat o structura din lemn la nivelul parterului si al etajelor 1, 2 si 3 si a unor scari exterioare pe structura metalica pentru accesul la fiecare nivel si a amplasat foisoare din lemn.

In timpul operatiunii de demolare, doi dintre locatarii hotelului s-au urcat pe acoperis sperand sa impiedice actiunea. Dupa cateva zeci de minute de negocieri cu politistii, ei au fost convinsi sa coboare. Ulterior, pentru fapta lor au fost dusi la sediul Politiei si amendati pentru tulburarea linistii publice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.