Aproximativ 400 de persoane, membri ai unor organizatii de revolutionari, s-au adunat luni dimineata in Piata Victoriei pentru un protest organizat.

Revolutionarii aprotesteaza impotriva taierii indemnizatiilor si neacordarii lor pentru luptatorii de la Revolutia Romana, relateaza hotnews.ro. Printre asociatiile participante se numara si Blocul National al Revolutionarilor 1989, Asociatia Victoria Revolutiei din Bucuresti, precum si Asociatia Luptatorilor 22 Decembrie 1989 Turda-Cluj.

"Este ultima chestiune pe care noi o solicitam vizavi de masurile care s-au luat de taiere a indemnizatiilor, neacordarea lor pentru categoria de luptatori in Revolutia Romana. Vrem un dialog. Vrem macar bucuria asta. Vrem sa fim primiti chiar daca vom fi mintiti frumos", a declarat Vasile Pestreanu, presedintele Asociatiei Victoria Revolutiei din Bucuresti.

In urma cu doua saptamani, revolutionarii au inceput prin a protesta abuziv in Piata Universitatii, unde au avut loc cateva imbranceli cu jandarmii si cel putin un incident care sa implice o echipa de filmare de la B1TV. Cateva zile mai tarziu protestele s-au mutat in Piata Victoriei, dar nici aici nu a lipsit scandalul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.