Compania Delta Nature Resort, proprietara primului complex de lux din Delta Dunarii, intentioneaza sa-si extinda activitatea in restul tarii prin crearea unui lant de astfel de centre, situate in special in vecinatatea unor obiective turistice din Romania.

"In acest moment, suntem in discutii cu potentiali investitori din Londra. In prima faza a acestui proiect ne orientam spre proprietati din Transilvania, Maramures, din zona Sucevei si suntem interesati de refacerea statiunii Borsec, ca centru balnear. Totodata, suntem interesati de un hotel din Bucuresti pentru a completa lantul", a declarat, presedintele si companiei, Diwaker Singh.

Potrivit acestuia, investitiile in acest proiect vor fi derulate de o alta companie, la care vor fi actionari majoritatea celor din Delta Nature Resort. Conform Mediafax, in actionariatul firmei se numara printre altii compania britanica Danube Delta Holding Limited (60,3%), Radu Georgescu - presedintele grupului Gecad, oamenii de afaceri Nicolae Ratiu, Ben Goldsmith si Michael Randomir, acesta din urma detinand participatii la firma britanica Marks & Spencer.

Complexul Delta Nature Resort din Delta Dunarii, amplasat pe malul lacului Somova, a fost inaugurat in luna iunie in urma unei investitii de circa sapte milioane de dolari. Ministatiunea de cinci stele, proiectata de firma britanica Sagharchi & Associates, are 30 de vile de lux, club, restaurant, bar, biblioteca si spatii de conferinte si poate gazdui 1.200 de turisti in fiecare sezon. Pretul porneste de la 210 euro la 500 de euro pe noapte, suma care cuprinde cazarea, cele trei mese, transportul de la Bucuresti si excursiile la alegere.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.