Trei oameni si-au pierdut viata intr-un accident rutier petrecut in jurul orei 13:30 in zona Floreasca, cand un automobil a intrat in lac.

La ora actuala, echipajele de interventie lucreaza pentru a recupera din lac corpurile victimelor, care se aflau in masina. Potrivit martorilor, accidentul s-ar fi produs din vina soferului care conducea cu o viteza foarte mare.

Automobilul se afla pe Calea Floreasca, atunci cand soferul a pierdut controlul volanului si a intrat in lac.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Daniel Vasile, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca incidentul a fost semnalat la numarul de urgenta 112 la ora 13.29 de un martor ocular.

Masina a rupt parapetii de protectie de pe Podul Floreasca din Capitala, in zona stavilarului, si s-a scufundat in intregime, potrivit lui Daniel Vasile.

  • Masina a fost scoasa din lac

La momentul scrierii acestei stiri, masina a fost scoasa din lac, impreuna cu unul dintre corpurile victimelor.

Masina cazuta in Lacul Floreasca a suferit deformari mecanice in urma accidentului, in autoturism ramanand prinsa cel putin o persoana intre pedalier si scaun, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Daniel Vasile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.