Concursul de rezidentiat organizat duminica, in premiera, descentralizat in cele sase centre universitare s-a desfasurat normal, nefiind semnalate probleme, a declarat presedintele comisiei nationale de examen, prof. dr. Adrian Streinu Cercel.

"Spre deosebire de anii trecuti cand rezidentiatul se desfasura intr-un singur numai in Bucuresti in mai multe centre, astazi (duminica - n.r.) concursul s-a organizat in sase centre universitare din Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Targu Mures si Timisoara. Pana la acesta ora nu au fost semnalte probleme, concursul desfasurandu-se in conditii bune", a spus Streinu Cercel, citat de MEDIAFAX.

In premiera, subiectele de examen au fost proprii pentru fiecare centru universitar, avand insa la baza o tematica comuna, dupa o metodologie unica, in conformitate cu legislatia in vigoare, a adaugat presedintele comisiei nationale.

In centrul organizat de Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Capitala au fost inscrisi 1.773 de candidati, dintre care 1.393 pe 650 locuri pentru Medicina, 295 pe 53 locuri pentru Medicina dentara si 85 pe 41 locuri la Farmacie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.