Enel Romania a oferit, sambata, 75,000 de becuri ecologice comunei Izvoarele din judetul Mehedinti, aceasta devenind singura din Romania iluminata exclusiv eco.
„Consider ca aceasta campanie a fost initiata la noi in comuna pentru ca inca din anul 2008 am inlocuit becurile folosite la iluminatul public cu becuri economice, astfel incat acum in comuna avem bec la fiecare stalp de iluminat, iar consumul a fost redus cu 40% fata de folosirea fostelor lampi de iluminat', a declarat, sambata, primarul comunei Izvoarele din judetul Giurgiu, Stanciu Alin Banica, pentru sursa citata, relateaza Realitatea.

Cei 5.000 de locuitori ai comunei Izvoarele au fost invitasi la Caminul Cultural din localitate pentru a primi noile becuri ecologice, care vor reduce subtantial consumul de energie. Oamenii au dat la schimb becurile uzate pe care le aveau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.