Doi braileni au fost retinuti de procurorii DIICOT din Timisoara pentru traficarea de droguri in valoare de 60.000 de euro, stupefiante pe care le-au comercializat in Bucuresti, ei aducand marfa din Spania in capitonajul unei autoutulitare.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara au dispus retinerea pentru 24 de ore a lui Marian Iordache, 22 de ani si Florin Alexandru Micu, 23 de ani, din judetul Braila, pentru trafic de droguri de mare risc si introducere in tara de droguri de mare risc, scrie MEDIAFAX.

In cursul lunii septembrie 2011, cei doi au introdus in mod ilegal pe teritoriul Romaniei, prin punctul de trecere a frontierei Cenad, cantitatea de 2,5 kilograme de heroina si 350 grame cocaina, droguri de mare risc, disimulate in capitonajul plafonierei unei autoutilitare.

Drogurile proveneau din Spania si erau distribuite de catre inculpati consumatorilor din municipiul Bucuresti.

Valoarea drogurilor este de aproximativ 60.000 de euro.

Marian Iordache a fost depistat in flagrant delict, avand asupra sa cantitatea de 0,350 kg. cocaina.

Cercetarile au fost efectuate cu sprijinul ofiterilor de politie judiciara din cadrul BCCO Timisoara.

La solicitarea procurorilor DIICOT instanta de judecata a dispus arestarea preventiva a inculpatilor pentru o perioada de 29 de zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.