Ambasada Statelor Unite anunta programul Loteria Vizelor (Diversity Visa) pentru anul 2013. Programul anual de imigrare pune la dispozitie vize de rezidenta permanenta in Statele Unite.

Inregistrarile trebuie transmise electronic incepand de marti, 4 octombrie 2011, pana sambata, 5 noiembrie 2011. Inregistrarea incepe si se incheie la ora 12:00 PM, ora de vara a Coastei de Est (GMT-4). Solicitantii pot accesa formularul electronic E-DV la adresa dvlottery.state.gov.

  • Tot ce trebuie sa stii despre Loteria Vizelor

Participarea la program este gratuita. Pentru a fi eligibili, solicitantii trebuie sa fie nascuti intr-o tara care participa la program si sa indeplineasca fie criteriul educational, sa fie absolventi de liceu, cu diploma de bacalaureat, fie sa aiba experienta de cel putin doi ani din ultimii cinci intr-o meserie care se califica. Pentru determinarea eligibilitatii pe baza experientei in munca se va folosi baza de date O*NET OnLine Departamentului Muncii al SUA.

Solicitarile care se califica vor fi selectionate in mod aleatoriu de computer. Toti participantii, inclusiv cei care nu au fost selectati, pot sa verifice statutul solicitarii lor pe pagina de internet
E-DV, sectiunea Entrant Status Check, pe baza numarului de confirmare, care trebuie pastrat din momentul inscrierii pana in 30 iunie, 2013 cel putin, incepand cu data de 1 mai 2012, pana in data de 30 iunie 2013.

E-mailurile sau scrisorile care va anunta ca ati fost selectionat in cadrul programului Diversity Visa care solicita o suma de bani prin posta sau transfer electronic cate cadrul Ambasadei sunt false.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.