Atletul maltez Nathan Farrugia a decis sa marcheze Anul European al Voluntariatului printr-o actiune caritabila cu totul iesita din comun.

El va alerga in cadrul proiectului 27x3 Kinder European Endurance Challenge 27 de maratoane in 27 de tari diferite din Europa, pe parcursul a 27 de zile. Sportivul va ajuta la strangerea de fonduri pentru diferite cauze umanitare, alese de tarile pe care le traverseaza.

Pana acum a trecut deja prin 18 state dintre cele programate, iar in Romania, el va sosi pe 4 octombrie, la Timisoara, prilej cu care il putem sustine si ajuta sa-si indeplineasca scopul.

La nivel international, proiectul a fost dezvoltat si sustinut prin intermediul Kinder+SPORT - o platforma dedicata promovarii miscarii si sportului, ca parte a unei vieti sanatoase, mai ales pentru copii.

Initiativa a fost gandita pentru a transmite un mesaj de solidaritate si implicare tuturor statelor europene si pentru a aduce in atentie cauze umanitare care au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.