Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele doua zile.

In cursul zilei de joi, in regiunile estice si sud-estice vor fi innorari temporare, iar pe arii restranse va ploua slab, in special seara si noaptea. Vantul va sufla in general moderat. In restul teritoriului, cerul va fi variabil.

Temperaturile maxime, in scadere usoara fata de ziua anterioara, se vor incadra intre 18 si 28 de grade, iar cele minime intre 6 si 14 grade, potrivit MEDIAFAX.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu innorari seara si noaptea, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 25-26 de grade, iar cea minima de 12-13 grade.

Vineri, in jumatatea de est a tarii cerul va fi mai mult noros, iar pe arii restranse se vor semnala ploi slabe. In celelalte regiuni vremea va fi frumoasa, cu cer variabil la senin. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova, Dobrogea, Baragan si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 26 de grade, iar cele minime intre 5 si 14 grade.

Vremea in urmatoarele trei zile

Vremea in orasul tau


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.