Bucharest Pass se adreseaza intr-o prima faza doar turistilor straini care viziteaza Capitala, punand la dispozitia acestora o metoda eficienta de vizitare a orasului existenta in Europa de aproximativ 10 ani.

Printre facilitati se numara 10 intrari gratuite la muzee din Capitala (Muzeul Bucuresti, Frederik&Cecilia Stork, Pompiliu Macovei, C.I Nottara, Muzeul Taranului, Observatorul Astronomic, Victor Babes, Muzeul de Arta Vasile Grigore, Muzeul Evreiesc 10, Muzeul National de Geologie), doua titluri de calatorii gratuite pe zi (Metrorex) si o reducere de 10% la City Tour.

Totodata, Bucharest Pass cuprinde un numar de 25 de parteneri, restaurante, baruri, cafenele, si pub-uri ce ofera discounturi si produse din partea casei posesorilor de carduri.

  • Bucurestiul, in randul marilor orase europene

Valoarea unui card Bucharest Pass este de 100 ron, fiind valid pe o perioada de doua zile din momentul achizitiei.

"Bucharest Pass este in faza pilot, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa concepem un pass ce va cuprinde transportul gratuit de la Aeroportul International Henri Coanda, Aeroportul International Baneasa, in centrul orasului si inapoi. Bucharest Pass va intra astfel in circuitul european al pass-urilor turistice", a declarat Enciu Eduard, General Manager al Anacos Expert Consulting, compania care a lansat cardul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.