Vremea va fi calda pentru aceasta perioada. Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile.

Saptamana debuteaza cu maxime de 34 de grade, insa vor avea loc si averse, mai ales in vestul, centrul si in nordul tarii.
Cerul va fi variabil, mai mult senin in cursul zilei de luni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 34 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 30-31 de grade, iar cea minima de 14-16 grade, potrivit MEDIAFAX.

  • Vremea la munte si la mare
La munte va fi soare, temperaturile se vor afla in urcare, iar vantul nu va trece de moderat. La malul marii se anunta de asemenea vreme frumoasa, cu soare si valori termice de aproximativ 25-26 de grade si 23 grade in apa marii, potrivit Realitatea.

Ziua de marti aduce racoare in regiunile intracarpatice, unde mercurul ar putea sa nu mai treaca de 21-22 de grade in zona Maramuresului si nordul Transilvaniei. In Lunca Dunarii temperatura va urca pana la 31 de grade. Se vor inregistra ploi torentiale in regiunile vestice, nordice si central.

In Capitala, ziua de marti aduce ploi abia dupa amiaza. Maxima va atinge 29-30 de grade.

Miercuri
, ploile se muta in regiunile sudice, centrale si de rasarit. Vor mai fi averse in Carpatii Orientali si izolat in Transilvania, Oltenia, Muntenia si Dobrogea. Temperaturile vor fi totusi ridicate, cu maxime intre 21 si 30 de grade. Bucurestenii au miercuri in programul meteo o maxima de numai 27-28 de grade si sanse slabe de ploaie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.