Dupa H&M, un alt retailer international intra pe piata romaneasca. New Look UK anunta ultimele tendinte de pe catwalk la preturi mici.

New Look, unul dintre cei mai mari retaileri de moda din Marea Britanie, ajunge in Romania pe 26 august, odata cu deschiderea primului magazin in Afi Cotroceni.

New Look aunta pentru ziua lansarii cupoane cadou de 60 de lei pentru primele 200 de cliente, sesiuni gratuite de machiaj si coafura si 500 de vouchere de discount. Stilul vestimentatiilor New Look este casual si smart casual.

La inceputul lunii septembrie, o alta reprezentanta se va deschide in Baneasa Shopping City.

"Cream cu pasiune imbracaminte spectaculoasa pentru femeile care fac din moda o placere si parte din viata lor sociala, care cauta produse deosebite, in tendinte, care sa se potriveasca stilului propriu. Suntem foarte incantati sa facem primii pasi in Romania, unde femeile au un deosebit simt al modei si o experienta vasta de shopping”, a declarat Mark Eve, Head of Franchise Operations New Look.

Vezi cine mai vine la eveniment


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.