Izolat vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa pot depasi 20 l/mp.

In restul teritoriului vremea va fi predominant frumoasa si calduroasa, cu cer variabil, iar ploile se vor semnala izolat, mai ales noaptea.

Temperaturile maxime vor fi de la 24...25 de grade in Maramures pana in jur de 34 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 12 si 22 de grade, scrie MEDIAFAX.

Miercuri, in regiunile din centrul si estul tarii si in toata zona montana, temporar, innorarile se vor accentua si local vor fi averse si descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe areale restranse. Vor fi conditii de grindina.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in est si la munte. Temperatura aerului, in scadere usoara, va avea valori maxime intre 22 si 32 de grade si minime intre 10 si 20 de grade.

Astazi, vremea se va mentine calduroasa in Bucuresti. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 32...33 de grade, iar cea minima de 17...19 grade.

Vezi cum va fi vremea in orasul tau