Un barbat a scos un pistol cu bile din cauciuc in trafic, in Piata Garii de Nord din Capitala, si a tras intr-un alt barbat care a fost ranit usor, cei doi fiind implicati, potrivit primelor informatii ale Politiei, intr-un conflict mai vechi intre doua familii.

Cei doi barbati se aflau fiecare in masinia sa, iar in Piata Garii de Nord s-au blocat reciproc in trafic, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

Aceasta a precizat ca unul dintre ei a coborat din masina cu un obiect, posibil un baston, iar celalalt a coborat cu un pistol cu bile din cauciuc si a tras trei-patru focuri de arma.

Barbatul din cealalta masina a fost atins de un glont in picior si ranit usor, fiind dus la spital pentru ingrijiri medicale. El nu a necesitat internare.

La ora transmiterii acestei stiri, barbatul ranit se afla la Sectia 3 Politie, unde da declaratii privind acest incident.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.