O parte din bani vor fi folositi pentru amplasarea unor fantani cu capete de leu in In fata Guvernului.

  • Lucrarile sunt finantate de la bugetul de stat

Guvernul directioneaza 175 milioane de lei pentru modernizarea Palatului Victoria, inceputa in urma cu doi ani, potrivit reprezentantii Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) care deruleaza proiectul, relateaza MEDIAFAX.

Sediul Guvernului, o cladire incadrata in Clasa I de risc seismic, a intrat in anul 2009 intr-un proces de consolidare, modernizare si extindere, prevazut sa fie derulat pe o perioada de aproximativ trei ani. Termenul de finalizare a lucrarilor din aceasta etapa este sfarsitul lunii decembrie 2011.

Suma cheltuita pana in prezent pentru consolidare si lucrarile de amenajare aferente se ridica la 38,3 milioane lei, urmand ca pentru finalizarea acestor lucrari sa mai fie cheltuite alte 17,3 milioane lei. In ceea ce priveste lucrarile prevazute in etapa a doua, costurile sunt estimate in prezent ca vor depasi 120 milioane lei.

Cat despre fantanile de pe fatada principala a Palatului Victoria, vor fi alcatuite din doua bazine, alimentate fiecare de la cate trei guri de leu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.