Vremea va deveni calduroasa astaziin majoritatea zonelor, cu temperaturi maxime ce se vor incadra intre 27 si 35 de grade.

Cerul va fi variabil, cu unele innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, dupa-amiaza izolat in nordul tarii si la munte, iar pe timpul noptii local in regiunile vestice.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 14 si 23 de grade, usor mai scazute in depresiuni.

Marti, in regiunile din jumatatea de nord-vest a tarii vremea se va raci si va fi in general instabila, cu innorari accentuate si pe arii extinse averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

In restul teritoriului, vremea se va mentine calduroasa, iar fenomenele asociate instabilitatii atmosferice se vor semnala pe arii restranse, mai ales in cursul noptii. Izolat, cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi conditii de grindina.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20...21 de grade in Dealurile de Vest si 34...35 de grade in Campia Romana, iar cele minime intre 11 si 21 de grade, transmite MEDIAFAX.

In Capitala, vremea va fi luni calduroasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 32...33 de grade, iar cea minima de 16...18 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.