Mai multe persoane sunt audiate de politisti dupa ce s-au luat la bataie, luni seara, intr-un parc din zona Pietei Progresul din Capitala, in timpul scandalului fiind trase focuri cu un pistol cu bile de cauciuc, trei barbati si o femeie ajungand la spital cu rani usoare.

Scandalul a avut loc intre apropiatii a doi tineri care s-au indragostit in ciuda rivalitatii dintre familii, informeaza MEDIAFAX.

Intre cele doua familii exista un conflict mai vechi, agravat de idila dintre fata si baiat, care tocmai se certasera si se despartisera, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

Tinerii s-au intalnit luni seara, intr-un parc din zona Pietei Progresul, la limita dintre sectoarele 4 si 5, unde au inceput sa se certe. Fiecare dintre ei si-a chemat apropiati si rude in ajutor, astfel ca aproximativ sapte persoane au fost implicate in conflict.

Acestea au inceput sa se bata, iar una dintre persoanele care a luat parte la scandal a scos un pistol cu bile din cauciuc si a tras mai multe focuri.

Un barbat a fost ranit usor la picior, iar alte trei persoane, printre care si o femeie, au ajuns la spital cu contuzii si alte rani usoare.
Mai multe persoane care au participat la scandal sunt audiate la Sectia 16. Politistii ii vor duce la audieri si pe cei patru tineri raniti in urma scandalului, dupa ce vor primi ingrijiri medicale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.